Rukavice byly vyvzorovány pro práci v potravinářském průmyslu, tedy pro „Práci s potravinami“. Rukavice vyhovují požadavkům nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004 pro materiály a předměty určené pro styk s potravinami.
Velikost
Velikosti rukavic jsou rozlišeny barvou obšití:
Materiálové složení
100% PES
Foodhand
Rukavice byly vyvzorovány pro práci v potravinářském průmyslu, tedy pro „Práci s potravinami“.
Rukavice vyhovují požadavkům nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004 pro materiály a předměty určené pro styk s potravinami. Toto je doloženo příslušným atestem. Rukavice jsou vhodné jako ochrana proti ušpinění, poškrábání či odření.
Kategorie 1, minimální riziko, 100% PES, CE EN 420
Varianta Silvernite
Antibakteriální verze rukavic Foodhand obsahující vlákna vyrobená nanotechnologií obohacená o ionty stříbra. Stříbro působí antibakteriálně a tato úprava je permanentní. Dle EN ISO 20743 dosahují rukavice „Red Level“ tj. jsou stále antibakteriální i po 50 cyklech praní. Tato úprava je velmi vhodná pro práci v potravinářském průmyslu.