Upravit stránku

Certifikace

Varianty provedení

  • Thermohand

Velikost

Velikosti rukavic jsou rozlišeny barvou obšití:

5
6
7
8
9
10
11

Materiálové složení

100% PES

Foodhand

Rukavice byly vyvzorovány pro práci v potravinářském průmyslu, tedy pro „Práci s potravinami“.
Rukavice vyhovují požadavkům nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004 pro materiály a předměty určené pro styk s potravinami. Toto je doloženo příslušným atestem. Rukavice jsou vhodné jako ochrana proti ušpinění, poškrábání či odření.
Kategorie 1, minimální riziko, 100% PES, CE EN 420

Varianta Silvernite
Antibakteriální verze rukavic Foodhand obsahující vlákna vyrobená nanotechnologií obohacená o ionty stříbra. Stříbro působí antibakteriálně a tato úprava je permanentní. Dle EN ISO 20743 dosahují rukavice „Red Level“ tj. jsou stále antibakteriální i po 50 cyklech praní. Tato úprava je velmi vhodná pro práci v potravinářském průmyslu.